Slopera op Zuilen

Weet je nog de dag dat je de voordeur van je huis voor het laatst achter je dichttrok terwijl de slopers toekeken?

Waarom werden de bewoners  al uit hun huizen gezet terwijl er tijden lang niks gebeurde?

Waarom moest de hele buurt eerst vervallen tot een no-go area?

SLOPERA wordt het hervertellen van ergerniswekkende, liefdevolle, schelmachtige en feestelijke gebeurtenissen van de afgelopen jaren rond het Queeckhovenplein en is ontstaan uit interviews met voormalige en huidige buurtbewoners.

Een muzikaal en visueel spectaculair theater over afbraak en wederopbouw van wat nu Mussen en Merels heet. Gespeeld en gezongen door bewoners van nu en toen die jullie mee op een visuele reis naar het begin van de sloop: Een postbode die de brievenbussen niet meer kan vinden, kinderen die spelen in het puin, chagrijnige buren en een mogelijk ontluikende liefde…