MiniMediaMiddagen in Bibliotheek Zuilen voor kinderen van 2 tot 6 jaar

Als ouders van een jong kind word je overspoeld met media. Het valt nog niet mee om daar je weg in te vinden. Wat is er allemaal? Wat kun je er mee? En wat is geschikt voor jouw kind? Allemaal vragen waar je mee kunt zitten. In een reeks van vier MiniMediaMiddagen geven Bibliotheek Zuilen en mediacoach Anneke van Soest daar antwoord op. Vier woensdagen in oktober tot en met januari. Elke bijeenkomst komt een ander onderwerp aan bod.

26 oktober
‘Het media avontuur.’ In de bibliotheek staan allerlei activiteiten rondom media klaar voor kinderen van 2 tot 6 jaar en hun ouders. Samen kunnen ze op media avontuur, ontdekken, uitproberen en vragen stellen.

23 november
‘Digitaal voorlezen met De Voorleeshoek.’ Wat is er fijner dan voorgelezen worden? Dit kan, met een bibliotheekpas, zelfs gratis digitaal! Kinderen van 2 tot 6 jaar, en hun ouders, kunnen lekker komen luisteren.

28 december
‘MediaJungle.’ Media is net als de jungle: spannend, uitdagend en er is van alles te ontdekken en te beleven. Maar soms schuilt er ook gevaar! Een hele klus dus, dat ontdekken van die media.

25 januari
‘Mediaontdekmiddag.’ Uitproberen, spelen en leren! Ouders en kinderen kunnen aan de slag met diverse materialen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

De bijeenkomsten zijn steeds van 14.00-16.00 uur De toegang is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. Er staan allerlei activiteiten op jou en je kind te wachten. Ga ook mee op media avontuur!