vrijdag 30 december 2022

Kindervoorstelling: BullyBully (3+)

15:00 tot 16:00 | toegang €8 / €10 / €12 (betalen met upas-tegoed is mogelijk)
Locatie: ZIMIHC theater Zuilen, Vorstelijk Complex

Kom in de kerstvakantie naar een theatervoorstelling bij Podium Sprits in ZIMIHC Theater Zuilen. Je kan voorafgaand aan de voorstelling je laten schminken. Na de voorstelling kan je meedoen aan een workshop!

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

De voorstelling 'BullyBully' heeft een belangrijke theaterprijs gewonnen. Een 'Zilveren Krekel' in de categorie 'Meest Indrukwekkende Productie'! De jury over BullyBully: "Prominente protserigheid voor peuters verklaard. De twee baasjes in BullyBully zijn elk in hun roze of groene universum de koning te rijk, maar het blijkt eenzaam en lelijk aan de top. BullyBully is een hartverwarmend pleidooi voor liefde en vriendschap, geschikt voor alle leeftijden."