donderdag 27 april 2023

Koningsdag

09.30 tot 17.00 | toegang gratis
Locatie: Vorstelijk Complex

Op 27 april bruist Zuilen weer van de activiteiten. Stichting Samen Zuilen/Oranjecomité Zuilen organiseert rondom het Vorstelijk Complex diverse activiteiten. De dag begint om 9.30 uur met een aubade bij het Zuilens monument. HIer zullen scouts de Nederlandse en Zuilense vlag hijsen terwijl het publiek het Wilhelmus en het Zuilens volkslied zingen.
Van 10.00 tot 15.00 uur is bij buurthuis de Beatrix een kleedjesmarkt voor kinderen. Opgave vooraf is verplicht. Hou hiervoor de Facebookpagina van Samen Zuilen in de gaten. Op deze markt worden koffie, thee, fris en broodjes verkocht door de organisatie. Kinderen kunnen zich ook laten schminken.
Van 11.00 tot 17.00 uur zijn er op het Henny Knipschildplantsoen diverse attracties zoals een stormbaan, springkussen en activiteiten van de scouting.
Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er diverse optredens op het podium: Muziek in de wijk, djembé, steelband Just 4 Fun en als afsluiter de band Trouble no More.
Medewerking aan deze dag wordt verleend door: scouting PeKa 18, scouting Zuilen, Bewonersactiviteiten Zuilen, Comité Julianapark, Zuilens Fanfarecorps, Muziek in de Wijk, Zimihc, Dock, The Colour Kitchen.