vrijdag 2 augustus 2024

Yogasmiley Mini Camp voor ouder en kind

16.00 tot 16.00 | toegang vanaf € 450,- per duo
Locatie: Fort aan de Klop

Wil je samen met je kind een ontspannen weekend vol avontuur beleven? Lees dan snel verder, want dit is écht iets voor jullie.

Natuur en gezelligheid

Tijdens het mini-kamp van Yogasmiley verblijven jullie in de groepsaccommodaties van Fort aan de Klop. Van daaruit ontdekken jullie de prachtige natuur rond het fort én genieten jullie van gezelligheid.

Goed eten

Bij aankomst staat er heerlijke taart en thee voor jullie klaar. De maaltijden die jullie krijgen – waaronder een barbecue – zijn bereid met streekproducten. Er is onbeperkt biologische thee, koffie en fruitwater.

Lekker slapen

Slapen doen jullie op comfortabele matrassen in de tenten die in de slaapvertrekken staan.

Op de ruime slaapzolder is plek voor 6 duo’s van ouder en kind. De badkamers en toiletten delen jullie met de andere deelnemers.

Er zijn ook drie 4-persoons slaapkamers met eigen badkamer en toilet. Die kamers zijn ideaal voor gezinnen van 2 ouders met 2 kinderen, maar ook voor bijvoorbeeld 2 vriendinnen met 2 kinderen.

Yogalessen en meer ontspanning

Het zal je niet verbazen dat yoga dit weekend centraal staat. Samen met je kind kom je volledig tot rust tijdens ontspannende yogasessies. En jullie gaan creatief aan de slag met mandala’s en dromenvangers, die je maakt van materialen uit de natuur.

Kortom, het wordt een weekend vol plezier, lekker eten, avontuur en ontspanning.

Data en tijden

Weekend: vrijdag 2 augustus 16.00 uur t/m zondag 4 augustus 16.00 uur

Kosten

Een plekje op de slaapzolder met gedeeld sanitair kost € 450,- per duo (1 ouder + 1 kind).
Een plekje in een 4-persoonskamer met eigen sanitair kost € 550,- per duo (1 ouder + 1 kind).