Hulde en felicitaties aan 25-jarig kinderdagverblijf Duimelot

Op vrijdag 1 september bestond het kinderdagverblijf Topkids Duimelot/Swammerdamstraat 25 jaar. Dat werd voor de deur uitbundig gevierd met fraaie ballonnen, spring-luchtkussens en ander speelgoed.

Een van de leukste tijden die mijn kinderen op Zuilen hebben doorgebracht was de periode dat zij op kinderdagverblijf Duimelot aan de Swammerdamstraat zaten. Ruim twintig jaar geleden brachten we daar twee dagen per week onze oudste zoon Bart voor het eerst naar toe. Alle leidsters waren zo ontzettend lief, betrokken en aardig. Ongelofelijk! Daarom zijn de felicitaties voor het 25 jarig bestaan van dit kleinschalige, knusse en vriendelijke kinderdagverblijf meer dan verdiend!

Vooral de hoofdleidster Mirella (zie foto) mag in het zonnetje worden gezet. Zij heeft als betrokken leidster én onderneemster de afgelopen 25 jaar keihard gewerkt om het kleine kinderdagverblijf te transformeren naar ‘ Topkids’ . Een keten met meerdere locaties in Utrecht (en daarbuiten), waaronder -naast de Swammerdamstraat- ook bij het voetbalveld Elinkwijk.

Op naar de 50 jaar!