Kent u het Maliegilde al?

Wij zijn een open atelier en metaalwerkplaats van WIJ3.0 in Utrecht-Zuilen. Je kunt bij ons binnen lopen om te tekenen, te schilderen, te breien, te haken en te mozaieken. Of ga aan de slag met tiffany, Glas in lood, keramiek en sieraden. Je werkt met verschillende materialen waarmee jij je creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten! Het is speciaal voor volwassenen. 

Deelnemen is vrijblijvend en gratis. Voor sommige activiteiten betaal je voor gebruik van materiaal. Er zijn deskundige vrijwilligers om je te begeleiden. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00u, Demkaweg 27. We hebben ook plekken voor arbeidsmatige activering of dagbesteding. 

Op onze facebook pagina kun je zien wat cursisten en vrijwilligers maken en worden nieuwe activiteiten en workshops bekend gemaakt

We zoeken ook regelmatig workshop begeleiders die anderen kunnen helpen bij creatieve activiteiten, ook hebben we andere leuke vacatures. Zoek jij nog een vrijwilligersfunctie? Een overzicht van actuele vacatures vind je hier

De Metaalwerkplaats

De werkplaats is een leer-werkbedrijf. Hier kun je je lasdiploma halen en werken met een WMO-maatwerkvoorziening. Ook als je iets van metaal wil laten produceren of repareren kun je bij ons terecht. Op woensdag avond is er ” Eet en Meet” (bijvoorkeur mensen met een WMO-maatwerkvoorziening) en een vrouwenklusgroep. Voor 2 euro kun je mee eten. Voor en na het eten kan er wat geklust worden op de werkplaats of glas in lood gemaakt worden.

Je kunt langs komen zonder afspraak of stuur een mailtje naar maliegilde@wij30.nl of bel met 030 244 4871​ 

Tot snel!

Team Maliegilde