Gezocht: vrijwilligers die bijles rekenen en lezen kunnen geven

Basisschool De Cirkel in Zuilen zoekt vrijwilligers die bijles rekenen en lezen kunnen geven na schooltijd!

Help kinderen een stap verder in hun toekomst

Door corona hebben kinderen in groep 4 en 5 van OBS de Cirkel een achterstand opgelopen. De school begint daarom met experiment om kinderen drie keer per week (maandag, dinsdag donderdag) na schooltijd bijles rekenen en lezen aan te bieden. Globaal zal dit zijn tussen 13.30 en 15.30 uur.

Stichting Leergaloos ondersteunt OBS de Cirkel bij dit experiment. Leergaloos verbindt generaties. Dit doen we door 55-plussers te koppelen aan basisscholen in hun eigen buurt. Bent jij op zoek naar leuk, afwisselend vrijwilligerswerk? Vind jij het fantastisch om met kinderen te werken en help jij ze graag een stap verder in hun toekomst? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat heb je nodig?

  • Verklaring Omtrent Gedrag
  • Beheersing van het Nederlands

Interesse?

Mail naar info@leergaloos.nl of ga naar www.leergaloos.nl.