Doe mee in Utrecht

DOE MEE IN UTRECHT

Enkele weken geleden is op alle basisscholen en bij heel veel wijkpartners in Noordwest het nieuwe Doe mee in Utrecht boekje uitgedeeld. In dit boekje, samengesteld door onder andere SportUtrecht, Zimihc en Brede school Utrecht, vind je een handig overzicht van sportieve en culturele activiteiten die de komende maanden worden aangeboden in de wijk voor jeugd én volwassenen.

Organisaties in Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd hebben alles uit de kast getrokken om een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te organiseren. Vorige editie was alleen voor kinderen, dit keer is het boekje er ook voor volwassenen!

Kijk op dit YouTube filmpje van SportUtrecht wat voor leuks er allemaal te kiezen valt!

De meeste activiteiten zijn gratis! Bekijk het Doe mee in Utrecht boekje online en schrijf je direct in voor één (of meer) activiteiten Doe mee in Utrecht.

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact op via info@in-utrecht.nl