Seniorenkorps Zuilen Behaalt Tweede Plaats bij Oudvuur Wedstrijden te Woudenberg

Op 30 september namen de senior brandweermannen van het korps Zuilen voor de allereerste keer deel aan de regionale Oudvuur wedstrijden te Woudenberg. Onder de veelbelovende naam “Oudvuur” zetten zij een opmerkelijke prestatie neer, waarmee ze met trots de tweede prijs in de wacht sleepten. De kampioenstitel ging naar het senior korps van Kamerik, terwijl Veenendaal de derde plaats veroverde

.
Deze buitengewone prestatie toont aan dat leeftijd geen belemmering is voor vastberadenheid en teamwork. De senioren van Zuilen, met jaren van ervaring op hun naam, brachten hun kennis en expertise naar voren om te concurreren met korpsen uit de hele regio. In de oefening moest een brand worden geblust waarbij diverse gasflessen waren betrokken en moesten er twee slachtoffers worden gered. De beker mocht uiteindelijk uit handen van de Woudenbergse burgemeester Mevr. Jansen-van Harten in ontvangst worden genomen.


Het succes van Zuilen heeft de spirit aangewakkerd, en ze zijn al vastbesloten om volgend jaar weer deel te nemen aan de Oudvuur wedstrijden. Ze hopen hun prestaties nog verder te verbeteren en misschien zelfs de kampioenstitel te veroveren.
Als oud-lid van het korps Zuilen kun je jezelf aansluiten bij dit opmerkelijke team en deel uitmaken van een trotse traditie van brandweerprofessionalisme. Meld je aan op www.oudvuur.nl en sluit je aan bij het Oudvuur korps van Zuilen terwijl ze streven naar nog grotere overwinningen en erkenning in de toekomst.