Terugblik op het ZON Festival met Verkeersverwachtingen.nl

Het ZON Festival, dat eind september plaatsvond, bracht een stralende dag vol verrassingen en enthousiasme. Verkeersverwachtingen.nl was trots om deel uit te maken van dit geweldige evenement en bood festivalgangers een onvergetelijke ervaring.

De Gaiyo-actie: Een Duurzaam Iniatief

Verkeersverwachtingen.nl was afgelopen zondag op de informatiemarkt van het festival te vinden, om de probeeractie van de deeltegoedapp ‘Gaiyo’ te promoten. Met deze actie deelt Gaiyo € 40,- deeltegoed uit aan de bewoners van de wijk Zuilen, zodat zij deel(bak)fietsen in de app kunnen uitproberen en zo alle voordelen van deelvervoer kunnen ervaren. Met deelvervoer reis je namelijk een stuk flexibeler en duurzamer dan met bijvoorbeeld de auto. Ook gebruikmaken van dit deeltegoed? Download de gratis Gaiyo-app en maak een account aan. Laad via deze link jouw €40,- reistegoed* op jouw account.

Smoothiefietsen: Trap en Geniet

Naast de Gaiyo-actie bood Verkeersverwachtingen.nl een verfrissende en leuke ervaring aan – smoothiefietsen! Festivalbezoekers konden letterlijk trappen en mixen om hun eigen gezonde smoothie te bereiden. Het was een heerlijke manier om even op adem te komen tijdens het festival en tegelijkertijd meer te leren over duurzaam vervoer.

Verkeersverwachtingen.nl: Jouw Gids voor Slimme Reisopties

Naat de Gaiyo-actie en de smoothiefietsen, was het festival een ideale gelegenheid om Verkeersverwachtingen.nl beter te leren kennen. In de regio Utrecht, waar verkeer en mobiliteit altijd in beweging zijn, fungeert Verkeersverwachtingen.nl als de ultieme gids voor slimme reisopties. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, schoolbrengplichten, of gewoonweg efficiënt reizen, Verkeersverwachtingen.nl biedt reizigers waardevolle informatie en oplossingen. Meer weten? Neem vooral een kijkje op www.verkeersverwachtingen.nl.

Kracht van Zuilen:

“Het ZON Festival zal herinnerd worden als een dag vol plezier, informatie en duurzaamheid. We waren blij dat Verkeersverwachtingen.nl er was om deel uit te maken van dit evenement en kijkt uit naar toekomstige kansen om betrokken te zijn bij een duurzame mobiliteit in de regio.”