Word ook collectant voor de Hersenstichting

De collecteweek van de Hersenstichting komt er weer aan. Van 29 januari tot en met 3 februari 2024 gaan onze enthousiaste collectanten weer de deuren langs. Zij collecteren voor meer onderzoek naar hersenaandoeningen.

Met het geld dat onze collectanten ophalen, financieren wij onderzoek en innovaties, geven we voorlichting en zetten we het belang van onze hersenen overal op de agenda. Want helaas hebben al meer dan 4 miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk. En als we niets doen, wordt dit aantal alleen nog maar groter.

De Hersenstichting zet daarom alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen, daar hebben wij jouw hulp hard bij nodig.
Help je mee?

Word ook collectant!

Voor onze collecteweek zoeken wij ook collectanten in Zuilen. Je kunt zelf aangeven waar en hoe lang je wilt collecteren. Zelfs een paar uurtjes maakt al enorm het verschil voor de 4 miljoen mensen met een hersenaandoening.

Meer informatie en aanmelden? Bel of mail Bert Ormel in Zuilen (06-50612976 of bormel2@gmail.com) of meld je aan via onze website, www.hersenstichting.nl/collecte.