Wil jij ook meer energie besparen? Doe mee met het Zuilens Energie Team (ZET)!

Het Zuilens Energie Team is opgericht door buurtgenoten Wieke, Sabine en Laura. Alle drie wonen ze met veel
plezier in Zuilen in een koopwoning, een huurwoning én in een appartement met VVE. Om het wooncomfort omhoog en de energierekening omlaag te brengen willen zij samen aan de slag. Bijvoorbeeld met een gezamenlijke inkoopactie met kortingen bij lokale leveranciers.

Hulp van experts
De komende tijd onderzoekt ZET waar Zuilenaren behoefte aan hebben. Denk aan isoleren en zonnepanelen, maar ook vragen over ventileren en de warmtepomp. Ze vragen experts om hulp, delen kennis én het belangrijkste: ze maken het leuk! Zowel huiseigenaren als huurders zijn van harte welkom.

Vragenlijst en buurtbijeenkomsten
Om te onderzoeken aan welke maatregelen behoefte is het belangrijk dat zoveel mogelijk Zuilenaren de vragenlijst invullen. Ook organiseren Wieke, Sabine en Laura verschillende bijeenkomsten in de buurt om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Hoe fantastisch zou het zijn als veel Zuilenaren er in de winter 2025 warmer bij zitten?
Samen is het makkelijker, goedkoper en leuker!

Ook meehelpen?
Klik HIER voor het invullen van onze vragenlijst en kijk op www.zuilensenergieteam.nl voor
meer informatie over ons initiatief en de data van onze bijeenkomsten. Wil je meehelpen? Leuk! Laat het Wieke, Sabine en Laura weten via info@zuilensenergieteam.nl.