zaterdag 26 november 2022

Buurman workshop: bouw een wijnrek

11:00 tot 15:00 | toegang 55 euro
Locatie: Buurman Utrecht

Als cadeau voor de kerst of om je eigen huis op te fleuren; wat extra opbergruimte voor wijnflessen is nooit een slecht idee. Maak bij Buurman een stoer zelfgebouwd wijnrek!

Tijdens deze workshop maak je in een middag een tof klein wijnrek. Het ontwerp ligt vast en er is een voorbeeld aanwezig om na te maken. Je begint de workshop met het uitzoeken en inmeten van je materiaal; allemaal hergebruikt hout uit regio Utrecht. De workshopbegeleider helpt je op weg en legt uit met welke gereedschappen er gewerkt zal worden. De afkortzaag, boormachine en schuurmachine worden onder begeleiding gebruikt. Geen ervaring? Geen nood, de workshop is geschikt voor alle niveaus en we zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een stoer wijnrek!

De workshop vindt plaats in de werkplaats van Buurman Utrecht in het Werkspoorkwartier. Let op; het kan hier fris worden dus ben je kouwelijk, kleed je warm aan. Parkeren kan voor de deur. Houdt er ook rekening mee dat je werkstuk aan het einde van de dag mee naar huis moet 🙂

Wil je met zijn tweeën komen en samen aan één product bouwen? Koop dan een 2 persoon ticket. De tweede persoon betaalt dan 50% van de prijs van de workshop.

Duur: 11:00 – 16:00u (neem je eigen lunch mee)

Prijs: €55,-* (incl. materiaal, begeleiding en koffie/thee)

*Deze workshop gaat uit van het gebruik van vurenhout. Wil je andere houtsoorten gebruiken, zoals bijvoorbeeld eiken planken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.