zondag 18 februari 2024

Kom schaatsen op het Lumbresplein!

10.00 tot 20.00 | toegang gratis
Locatie: Lumbresplein

Van 18 t/m 24 februari (voorjaarsvakantie) kun je schaatsen op het Lumbresplein! De knusse kunststofschaatsbaan is elke dag open van 10:00-20:00 uur. Buurtbewoners zijn van harte welkom en kunnen gratis schaatsen lenen bij de ijsbaan. Om drukte te voorkomen, is het aantal schaatsen beperkt. Er zijn de hele week leuke activiteiten. Op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag zorgt Sport Utrecht voor een mooi programma en op woensdag- en donderdagmiddag is Dock aan zet. Kijk bij de schaatsbaan wat er allemaal te doen is.

18 februari feestelijke opening schaatsbaan
Wijkwethouder Dennis de Vries opent op 18 februari om 11.00u de schaatsbaan. Onze eigen Julia Marks zingt en dj Kane gaat draaien. Kom gezellig langs en geniet tussen 11.00-13.00u van warme chocolademelk, iets lekkers en spetterende optredens! 

Het idee van de kunststofschaatsbaan komt uit de buurtagenda Zuilen-Oost. Het is fijn als bewoners elkaar kennen en deze baan biedt een mooie ontmoetingsplaats. Met verschillende activiteiten op en rond de schaatsbaan. Wijkbureau Noordwest zorgt vanuit de gemeente Utrecht voor de organisatie samen met: buurtbewoners, Dock, SportUtrecht, JoU, Woonin en ZIMIHC. Ben je er ook bij? 

Wanneer:          Zondag 18 februari t/m zaterdag 24 februari
Waar:                 Lumbresplein (Zwarte Plein) 
Tijd:                     10:00 – 20:00 uur