vrijdag 16 december 2022

M/V café – voor ouders in Zuilen

10.00 tot 11.30 | toegang gratis
Locatie: Buurthuis Zuilen

Het M/V café van vrijdag 16 december gaat over het thema: Ouderschap, hoe doe je dat samen?

Jij en je partner zijn niet alleen partners maar ook ouders. Dit heeft veel impact op je relatie. Meestal wordt de praktische komst van je kindje wel redelijk goed voorbereid, maar is er veel minder aandacht voor wat dit doet met je relatie en hoe je gezin wilt zijn. Opvoeden zoals de generatie voor ons doen we vaak niet meer, maar hoe dan wel? En hoe doe je dat samen als je zo verschillend bent? Deze ochtend bespreken we wat jullie belangrijk vinden in je gezin en maar ook jullie valkuilen en opvoedallergie.

Ook alleenstaande ouders nodigen we van harte uit om te komen, omdat jij kunt kijken naar hoe je samenwerkt met de mensen die nauw zijn betrokken bij jouw gezin.

Je bent welkom van 10.00 tot 11.30 uur in Buurthuis Zuilen, St. Ludgerusstraat 251, Utrecht. Vanaf 10.30 uur is er een oppasmoeder aanwezig voor de kinderen.

Marianne ter Maat geeft al jaren workshops over gezin zijn en opvoeding. Daarnaast heeft ze een baan waarin ze werkt met vrijwilligers in kwetsbare gezinnen. Ook is ze betrokken bij projecten die zich richten op de cruciale eerste 1000 dagen van een kind om een zo kansrijk mogelijke start te hebben in het leven. Ze maakt deel uit van Presentie netwerk waar ze training in de Presentiebenadering verzorgt. Maar bovenal is ze moeder van 3 heerlijke schatten die inmiddels al pubers en adolescenten zijn.

Tot vrijdag 16 december,
Eefje en Leonie