vrijdag 12 mei 2023

M/V café – voor ouders in Zuilen

10.00 uur tot 11.30 uur | toegang gratis
Locatie: Buurthuis Zuilen

Vanwege Bevrijdingsdag is het eerste M/V café van deze maand op 12 mei!

Het M/V café op vrijdag 12 mei gaat over spraak- en taalontwikkeling. Hoe verloopt de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 6 jaar? Hoe leert een kind praten? Wat kan ik doen als mijn kind nog geen goede zinnen maakt? Meertaligheid komt ook aan bod. Hoe help ik mijn kind om meerdere talen te leren? En hoe doe ik dat als ik zelf een taal niet zo goed spreek?

Kinderen van 0 tot 6 jaar zitten volop in hun taal- en spraakontwikkeling. Zij maken daarbij ook vaak fouten en dat hoort erbij, want je kind is nog aan het leren. Ook zijn kinderen in staat om meerdere talen te leren spreken. Het praten leren ze stapsgewijs. Er zijn allerlei manieren om het praten te stimuleren. Hierover gaat Eefje Schouteten graag met jullie in gesprek tijdens het M/V café op vrijdag 12 mei. Je bent welkom van 10.00 tot 11.30 uur in Buurthuis Zuilen, St. Ludgerusstraat 251, Utrecht. Vanaf 10.30 uur zijn er twee oppasmoeders aanwezig voor de kinderen.

Eefje Schouteten is vierdejaars stagiaire logopedie en loopt op dit moment stage bij Logopediepraktijk Zuilen. Deze opleiding en stage volgt zij naast haar baan als regiebegeleider op een keramiekatelier voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelf heeft ze 2 dochters van 2 en 10 jaar oud.

Kom jij ook? Tot 12 mei!